fcb.portal.reset.password

Jordi Roura. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

El segon entrenador, Jordi Roura, que s’estrenava en la roda de premsa prèvia a un Clàssic, desconfia del teòric mal moment del Madrid per culpa de les absències que té i dels 15 punts de desavantatge a la Lliga. “Admetent que té baixes importants, estic convençut que els que les supliran tenen un nivell molt alt. No crec que això condicioni massa”.

Al mateix temps, apuntava: “A la Lliga portem un avantatge important i la situació és còmoda, però són històries diferents. Aquí no hi ha res fet. En aquestes circumstàncies, encara són més perillosos”.

Amb ambició al Bernabéu

Així, Roura s’espera “un Madrid intens i súper competitiu, un rival duríssim”. És per això que vol que l’equip afronti les semifinals de Copa “amb la mateixa ambició que la resta de competicions”. “Intentarem ser l’equip que sempre hem estat al Bernabéu. Mirarem de fer el nostre futbol, imposar la nostra manera de jugar i aconseguir un bon resultat”, afegia. Segons ell, “cadascú al seu estil competirà al màxim”.

Naturalitat i tranquil·litat

Davant la seva primera experiència al capdavant de l’equip en un Clàssic, Jordi Roura explicava: “M’ho prenc amb tranquil·litat i naturalitat. És un partit més i jo no jugo. Ho fan aquests jugadors extraordinaris”. A l’hora de fer un pronòstic ho tenia força clar: “L’experiència diu que quan s’enfronten aquests dos equips mai queda resolt a l’anada i que seran partits molt igualats que es poden decidir per detalls”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();