fcb.portal.reset.password

 

Aquest dijous, 19 de juliol, es posen a la venda les entrades per a la 47a edició del Trofeu Joan Gamper Estrella Damm, que enfrontarà el Barça contra la Sampdoria, el pròxim 20 d’agost (22 hores). En canvi, per a la Sampdoria, les entrades estaran disponibles a partir del dia 23. Com és habitual en aquesta cita, la prèvia del partit servirà per fer la presentació oficial de la plantilla per a la temporada 2012/13. A més, aquesta temporada, el Trofeu Joan Gamper servirà també per commemorar el 20è aniversari de la final de Wembley’92, que va suposar la primera Copa d’Europa del Club.

35% de descompte per a socis

El preu de les entrades per al partit contra el conjunt italià oscil·la entre els 9 euros (general) i els 65 euros (Tribuna) per al públic. Els socis del FC Barcelona gaudiran d’un 35% de descompte en el preu de les localitats, que en aquest cas es mouran entre els 6 i els 42 euros.

Les localitats es poden adquirir en els canals de venda habituals: el lloc web del club (www.fcbarcelona.cat), Ticketmaster, centres FNAC i Carrefour, Taquilles del Club i per telèfon (902 1899 00).

Promoció familiar

La Festa del Gamper Estrella Damm és un esdeveniment de caràcter social i familiar i, com a tal, el Club ha previst una promoció especial per a les famílies barcelonistes. Així, per la compra d’una entrada d’adult, els nens menors de 14 anys que siguin socis tindran entrada gratuïta, mentre que els que no ho siguin gaudiran d’un 50% de descompte en el preu de l’entrada. Aquesta promoció, que està limitada a una xifra concreta d’entrades només es podrà fer efectiva a les taquilles del Camp Nou.

Entrades per a la Supercopa d’Espanya

A banda de l’inici de la venda d’entrades per al Trofeu Joan Gamper Estrella Damm, des del dimarts 17 de juliol també estan a disposició de tots els públics les localitats per assistir al partit d’anada de la Supercopa d’Espanya. Recordem que aquest enfrontament es disputarà al Camp Nou el proper 23 d’agost a les 22.30 hores, i enfrontarà per primera vegada a la temporada el FC Barcelona i el Reial Madrid.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();