fcb.portal.reset.password

Merci Abidal

Éric Abidal viurà dissabte el seu últim partit com a jugador del FC Barcelona a l’espera que es torni a incorporar al Club quan finalitzi la seva carrera com a futbolista en actiu. El president Sandro Rosell va fer una crida a tots els socis i aficionats que assisteixin al partit que “puguin demostrar-li a l’Abi tota l’estima que li tenen” i va animar a tothom a participar d’aquest comiat.

Un cop finalitzat el partit, els jugadors del primer equip vestiran una samarreta amb el lema 'MERCI ABI22' i sortiran al cercle central, alhora que 22 nens socis faran el passadís per on desfilaran Abidal, les seves filles i el seu cosí Gerard.

Posteriorment, es donarà pas a un vídeo d’homenatge a Abidal i a continuació el capità Carles Puyol farà lliurament al seu company d’una samarreta commemorativa com a record de tota la plantilla.

Per tancar aquest acte, que pretén ser senzill però emotiu i sentit, Abidal oferirà unes paraules d’agraïment al públic i finalment marxarà del camp entre el passadís que li farà la resta de l’equip.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FC Barcelona - Màlaga::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=001&jornada=38&lang=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();