fcb.portal.reset.password

Messi celebra un dels cinc gols que li va fer al Bayer Leverkusen / FOTO: ARXIU FCB

Els equips de la Bundesliga són els preferits de Leo Messi a la Lliga de Campions. Els alemanys han encaixat un total de 12 gols del crac argentí a la Champions, i el Bayern de Munic està en el punt de mira del ‘10’ blaugrana en la cita de dimecres. A San Mamés va demostrar que ha recuperat el seu millor to.

Sis al Leverkusen fa un any

D’aquests 12 gols de Messi, sis van arribar en l’eliminatòria de vuitens de final d’ara fa un any contra el Bayer Leverkusen. A Alemanya, Messi va fer l’1-3 definitiu, mentre que al Camp Nou va signar fins a cinc gols en la golejada per 7-1.

Segueixen el Bayer Leverkusen l’Stuttgart, amb tres gols (un a la fase de grups 2007/08 i dos a la tornada dels vuitens 2009/10), el Bayern de Munic, amb dos gols (tots dos a l’anada dels quarts 2008/09), i el Werder Bremen, amb un gol (a la fase de grups 2005/06).

Vuit gols als equips de la Premier

La segona víctima preferida de Leo Messi són els equips de la Premier League, que han encaixat un total de vuit dianes de l’argentí a la Champions. Per sota s’hi troben Itàlia i Ucraïna, cadascun amb cinc gols rebuts per part del ‘10’ blaugrana. En total, Messi ha signat 59 gols a la Lliga de Campions i ha estat el màxim golejador de la competició les últimes quatre temporades.

Champions: les víctimes de Messi

12 gols Alemanya
8 gols Anglaterra
5 gols Itàlia i Ucraïna
4 gols Rússia, Grècia, França i Escòcia
3 gols Txèquia i Dinamarca
2 gols Bielorússia, Suïssa i Espanya
1 gol Portugal

Tornar a dalt