fcb.portal.reset.password

Dani Alves ha comparegut aquest divendres a la sala de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Molt clar s’ha expressat Dani Alves a dos dies de l’inici del campionat. “Seguim sent l’equip a batre perquè som el millor del món, el que porta el logotip de campió del món som nosaltres. A la Lliga vam perdre el títol i l’hem d’intentar recuperar, sabent que serà molt complicat”, ha manifestat.

Precisament, respecte a la reconquesta del títol, el lateral ha comentat: “Tinc les mateixes ganes de sempre. Si vam perdre l’última Lliga és perquè vam fer-ho pitjor que el primer. En aquest Club no hi ha excuses, hem de millorar”. En aquest sentit, a Alves li és igual “defensar el tron o no”: “Estic còmode sabent que tenim un equip competitiu, que lluitarà per tot”.

Satisfet amb la plantilla

El brasiler està convençut que el Barça podrà enfocar els reptes de la temporada amb les màximes garanties: “L’equip està bé i començar bé et dóna més confiança per afrontar la temporada. Si comences amb dubtes costa trobar l’equilibri”. Per a ell, seria important començar bé per demostrar que “l’equip anirà a totes”. I afegia: “És igual tenir una plantilla curta o llarga. L’important és que tothom aporti. És per això que estem tranquils i capacitats per començar”.

En bones mans

Una de les causes principals de les bones sensacions del vestidor blaugrana ha estat el lideratge de Tito Vilanova. Dani Alves ha explicat com ha viscut la transició a la banqueta: “Pep ens ha deixat en bones mans. Hi haurà continuïtat en el treball. Segur que el projecte serà renovat i amb moltes ganes de fer coses importants”.

El ‘2’ inicia la cinquena temporada de blaugrana amb una nova mentalitat, camí dels 30 anys. “Em trobo bastant bé. Sóc un futbolista que, gràcies al físic, podré aguantar moltíssims anys. Em sento a la maduresa futbolística i personal”, confessava.

Tornar a dalt