fcb.portal.reset.password

Puyol, durant la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Carles Puyol ha sortit aquest dijous en roda de premsa i ha valorat diversos temes d’actualitat. El primer de tots, i que ha centrat gran part de la compareixença, ha estat sobre Tito Vilanova. “Tito ens va donar forces a nosaltres amb les seves ganes de lluitar. El vestidor està més animat després de parlar amb ell i quan va acabar de parlar estàvem una mica millor”, ha reconegut un Puyol que ha assegurat que “mai estàs preparat per rebre una notícia així”.

A més, Puyol ha afegit que “el que hem de fer és seguir igual, entrenar al màxim i esperar Tito amb moltes ganes”. “La millor forma d’ajudar-lo és que nosaltres seguim igual que fins ara”, ha expressat el capità blaugrana, que ha dit que Tito “és el nostre líder i ara hem de seguir el camí marcat”.

Roura, preparat

Durant l’absència de Tito Vilanova serà Jordi Roura qui s’encarregarà de fer les seves tasques. “Fa molts anys que treballa amb nosaltres. És una persona activa als entrenaments i la nostra forma de jugar i plantejament no canviarà. Estem en bones mans”, ha dit Puyol sobre el tècnic de Llagostera, del qual ha comentat que “és la millor decisió haver-lo posat a ell al capdavant en aquest moment”.

D’altra banda, Puyol ha valorat molt positivament la tornada d’Éric Abidal als entrenaments. “Veig molt bé Abidal. Ara el que ha de fer és anar a poc a poc, progressivament, i segur que molt aviat estarà preparat per competir. Amb ell som molt més forts”, ha assegurat el central.

El Milan, un rival complicat

“Estic content per jugar contra el Milan. Sempre m’ha agradat jugar contra ells. Serà una eliminatòria molt bonica. Falta molt fins que arribi, hem de recórrer un gran camí”, ha valorat Puyol. El fet que Bojan Krkic jugui contra el Barça és una alegria per a ell. “Trobar-nos en Bojan sempre és especial”, ha finalitzat Puyol.

Tornar a dalt