fcb.portal.reset.password

Bartra saludant amb els nens del seu Campus / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Bartra, sota l'atenta mirada dels nens / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Estic molt content. És un gran dia per al futbol, per al poble i per a la província”, ha explicat Marc Bartra després de la visita al seu primer Campus, celebrat a Sant Jaume dels Domenys del 25 al 30 de juny. Davant el gran nombre de participants (més de 90), el jove central ha valorat amb gran satisfacció l’afluència de nens: “No m’esperava tant. Compartir la teva visió amb la il·lusió dels nens és una passada”.  

El somni de jugar al Barça


El fet d’estar al Barça mou molt i per a ells també és una il·lusió poder compartir moments així”, ha explicat el ‘15’ blaugrana davant la il·lusió que ha suposat per als nens poder entrenar-se al costat del central internacional sub-21.

Fent valoració de la temporada passada, Bartra està “molt feliç”: “He complert un somni, que era poder estar al primer equip”. Des d’una perspectiva més personal, el central ha explicat que s’emporta els bons moments i que els durs els adquireix “per aprendre i seguir millorant”.

Campió d’Europa Sub-21

Després de coronar Europa amb la selecció espanyola sub-21, Marc Bartra aprofitarà els propers dies per prendre un descans: “El fet d’acabar al temporada sent campió d’Europa et dóna tranquil·litat per desconnectar”. Tot i el període de relaxament, el jove jugador no perd de vista la propera temporada: “A partir d’ara toca posar el xip per a la pretemporada”.

Tornar a dalt