fcb.portal.reset.password

Marc Bartra, durant la roda de premsa d'aquest dijous / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Marc Bartra, jugador del primer equip des d’aquesta temporada, confia en guanyar-se un lloc al conjunt de Tito Vilanova. “El meu objectiu és consolidar-me a l’equip. Confio molt en les meves possibilitats i en el nivell que puc arribar a donar”, ha assegurat aquest dijous, en la seva primera roda de premsa com a membre del primer equip.

Deu anys de treball

Bartra és el millor exemple del model Barça. Amb una trajectòria d’onze anys al Club, ha passat per totes les categories inferiors fins arribar finalment al primer equip. “He lluitat 10 anys per poder aconseguir això. Un cop aquí, vull guanyar-me la confiança del tècnic i els companys”, ha afirmat. Optimista i sense complexes, creu que pot fer-se amb un lloc a l’equip de Vilanova: “Sempre he començat les temporades com un més, sense ser titular indiscutible, i he acabat jugant i molt feliç. Perquè confiïn en tu primer has de confiar tu en tu mateix”.

Suport a Muniesa

En aquest sentit, ha declarat que encara té molt per aprendre. “Amb els consells de Piqué, Puyol i Mascherano segur que milloro encara més. El fet de ser cada dia entrenant amb els millors del món et permet aprendre moltíssim. Estem parlant de campions de món que porten molts anys a l’elit. Intento fixar-me en què fan”, ha reconegut.

A banda, Bartra ha tingut un record especial per a Marc Muniesa, lesionat de gravetat al genoll dret en l’estrena de pretemporada: “Per a mi és gairebé com un germà. Porto mols anys amb ell. Vam arribar junts al Club i més que un company és un amic. És un noi fort, amb el cap centrat, i treballarà per tornar aviat”.

Tornar a dalt