fcb.portal.reset.password

 

L’excel·lent actuació d'Andrés Iniesta en l'última Eurocopa, on va ser triat com l'MVP del torneig, ha situat el '8' del Barça a la línia de sortida per aconseguir la pròxima Pilota d'Or. "És una qüestió que jo no puc decidir. Em preocupa seguir jugant bé i sentir-me bé i que la gent gaudeixi", ha començat dient en un acte celebrat a la seu de Mediapro.

Qüestionat sobre si Messi, que aquesta temporada ha aconseguit 82 gols, seria el seu gran rival per aconseguir aquest guardó, ha afegit: "Jo no competeixo amb Messi per guanyar la Pilota d'Or. Ni amb Cristiano, ni Xavi, ni Casillas... Jo no voto. No es tracta de competir contra els seus 82 gols. He guanyat l'MVP sense marcar cap gol. Ja és un privilegi poder estar entre els millors. "I ha insistit que aquest debat el sobrepassa: "Sempre tinc il·lusió per aconseguir les coses i arribar sempre a dalt de tot, però és una cosa externa a mi, que no puc controlar, que decideix una altra gent. Parlar d'això és perdre el temps. D'aquí al gener es diran moltes coses, però el que realment és important és sentir-me feliç jugant, veure feliç la meva gent..."

Satisfacció per l'MVP

Andrés Iniesta ha expressat la seva satisfacció per haver estat escollit com el millor jugador de l’Euro 2012: "Em sento molt feliç del reconeixement personal. És una cosa molt bonica. Després d'haver quedat campions d'Europa, aquesta distinció em fa molt feliç. De tota manera, un jugador sol no és una representació d'un campionat. Els companys s'ho mereixen tant com jo".

"M'he compenetrat bé amb Alba"

Durant aquest campionat, el jugador blaugrana ha coincidit, a la banda esquerra, amb Jordi Alba, el primer fitxatge del Barça per aquesta temporada. Les sensacions del manxec sobre el nou company són boníssimes: "Ha estat un honor jugar amb Jordi Alba. M'he compenetrat molt bé amb ell, tot i que havíem jugat poques vegades junts. És un jugador molt bo. Serà un grandíssim reforç per a aquest any".

Sobre la nova temporada amb el Barça de Tito Vilanova, s'ha mostrat il·lusionat: "Sempre és una motivació començar campionats i nous reptes, amb el desig de seguir en la línia dels últims anys. Volem seguir guanyant coses".

Nervis abans del casament

Dissabte que ve, Andrés Iniesta es casarà amb la seva actual parella sentimental. "Serà un dia especial i diferent. Segur que em posaré nerviós, molt més que al terreny de joc", ha reconegut.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();