fcb.portal.reset.password

Iniesta, en una imatge publicitària de Nike

Andrés Iniesta assegura que, des de la finalització del curs passat, la plantilla del primer equip de futbol té “ganes de seguir aconseguint coses”. En una entrevista amb Nike, el migcampista apunta que, si bé és cert que hi ha hagut un canvi d’entrenador, “les il·lusions i les ganes continuen sent les mateixes, o fins i tot més”.

La importància del treball en equip

Precisament sobre Tito Vilanova, Iniesta té el convenciment que la filosofia de treball i de joc continuarà sent força similar a la dels últims anys: “Crec que no variarà gaire la manera de fer les coses. Cada persona i cada tècnic té els seus mètodes i la seva manera de fer, però esperem que serà semblant”. Amb tot, el ‘8’ barcelonista apunta a la responsabilitat del col·lectiu de cara a seguir la línia correcta: “No només serà responsabilitat de Tito –a qui defineix com una persona que cuida tots els detalls‒, sinó de tots. Ara més que mai, els jugadors hem de demostrar que volem allargar aquest període d’èxits i seguir guanyant títols”.

La interacció entre el planter i els més veterans

Centrant-se en els jugadors que van pujant del planter al primer equip, Iniesta, que en el seu dia va ser un d’ells, apunta que el més important és que siguin capaços de “sentir-se a gust amb la gent més veterana”. “Els que pugen han d’estar contents de trobar-se amb un grup de futbolistes que en el seu moment vam passar per la mateixa situació”, afegeix. En aquesta mateixa línia, mostra la seva satisfacció davant el fet que vagin arribant jugadors per a les diferents posicions. “Penso que el Club té garantit el futur en diferents posicions”, comenta.

Els millors consells, a través de l’experiència

Més enllà dels consells que se li puguin donar als més joves, per a Iniesta al final el que acaba sent més important és “la confiança que tinguis en tu mateix, saber que hi haurà situacions difícils per les quals hauràs de passar i en les quals hauràs de confiar en tu”. I afegeix: “Els consells et vénen realment a través de les teves experiències. Més que consells concrets, és l’experiència de cadascun la que t’acaba marcant.”

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();