fcb.portal.reset.password

Witsel (esquerre) ha deixat el Benfica, Jurado (mig) està cedit a l'Spartak i Miku (dreta) jugarà al Celtic

Les últimes hores del mercat de fitxatges ‒tancat aquest dijous a la Premier League russa‒ han acabat amb canvis importants en els equips que s’enfrontaran al FC Barcelona a la fase de grups de la Lliga de Campions. Des del dia del sorteig, el Benfica ha venut fins a dos jugadors titulars, mentre que l’Spartak i el Celtic han incorporat futbolistes de renom i amb una llarga trajectòria a la Lliga espanyola.

60 milions per Javi García i Witsel

De tots tres equips, el que més caixa ha fet en aquest mercat de fitxatges és el Benfica. L’equip de Lisboa va vendre primer Javi García al Manchester City, i, fa pocs dies, va desfer-se també del belga Witsel (Zenit), un dels jugadors més cotitzats de la seva plantilla. En total, ha ingressat uns 60 milions d’euros per tots dos. A banda d’això, ha traspassat jugadors com Saviola (Màlaga), Capdevila (Espanyol) o Nélson Oliveira (Deportivo).

Talent per a l’Spartak i el Celtic

El primer rival del Barça, l’Spartak de Moscou, també ha mogut fitxa en els últims dies, i ha aconseguit els serveis de José Manuel Jurado, ex de l’Atlètic de Madrid i cedit pel Schalke 04 durant una temporada. A més, ha incorporat jugadors de renom com Källstrom (Lió) o Insaurralde (Boca Juniors).

El Celtic, en canvi, ha decidit reforçar la davantera amb dos jugadors coneguts de la Lliga espanyola, Lassad (Deportivo) i Miku (Getafe), que lluitaran per un lloc a l’atac catòlic amb el grec Samaras.

Tornar a dalt