fcb.portal.reset.password

Abidal, Rosell i el jurat del premi FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

“Vull donar les gràcies. És una gran satisfacció i els agraeixo que m’hagin atorgat aquest premi. He viscut moments difícils, però sempre he estat lluitant i tots els meus companys m’han ajudat, així com la meva família”, ha comentat Éric Abidal a l’hora de rebre el premi Aldo Rovira.

I és que Abidal succeeix com a guanyador Leo Messi, que va aconseguir aquest premi a les dues primeres edicions. A l’entrega del premi hi ha assistit el pare d’Aldo Rovira, Josep Lluís, que ha explicat que el premi ha estat donat “per unanimitat” i ha recordat que “des del primer moment, els presidents Laporta i Rosell ens han donat suport amb aquest premi”. A més, ha volgut enviar un missatge al tècnic del Barça, Tito Vilanova, que ha estat present: “Només feu que batre rècords. Em costa molt recordar partits tan bons com els que feu”, ha conclòs Josep Lluís Rovira.

Sandro Rosell, per la seva banda, ha volgut explicar què significa per al Barça aquest premi i el fet que li hagi estat atorgat a Abidal. “Per al FC Barcelona és molt maco fer aquest acte. Abidal representa el que nosaltres volem i el jurat ha escollit molt bé”, ha dit Rosell. El president del Club, a més, ha destacat que “aquest premi uneix Aldo Rovira i Abidal i demostra què és el Barça”. “Guarda el trofeu en un lloc important”, ha comentat, finalment, Rosell a Abidal, “perquè és un premi que representa una persona que estimàvem molt”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();