fcb.portal.reset.password

Villa, aquest dimecres en un acte promocional / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

David Villa encara la recta final de la seva recuperació amb un únic objectiu: “Ara mateix l'únic que desitjo és tenir salut durant tot l'any per poder competir al 100% per fer-me un lloc a l’equip. El que vull és estar bé al més aviat possible, agafar el fons físic necessari i el dia 16 de juliol poder entrenar-me amb tot el grup”. “He fet tot el possible per poder ser a l'Eurocopa, però no hi he pogut arribar a temps. No seré a Polònia, però al juliol comença una nova temporada i serà un nou repte”, ha afirmat el davanter del FC Barcelona.

El relleu a la banqueta

El jugador asturià tornarà a l’equip amb Tito com a entrenador, una figura sobre la qual no té dubtes: “Tito està més que preparat per acceptar aquest repte. La por entre el barcelonisme era pensar qui podria assumir el buit deixat per Guardiola. Crec que no hi ha cap persona al món que ho pugui assumir millor que Tito. Per tant, crec que és la decisió més encertada que s'hauria pogut prendre. Segur que l'equip continuarà en una línia ascendent”.

Villa també ha tingut paraules d’elogi per a l’home que el va portar al Barça: “Guardiola és qui va confiar en mi. No només l'any que va aconseguir fitxar-me, sinó també tots els anteriors i sempre li estaré molt agraït. Fa uns dies va explicar les seves raons per deixar-ho, s'ha guanyat el dret a decidir el seu futur i cal respectar la seva decisió. L’únic que puc fer és donar-li les gràcies per tot el que ha fet per mi i per l'equip i desitjar-li molta sort en el futur”.

Possibles incorporacions

Preguntat sobre la possibilitat d’incorporar un golejador, Villa té clar que és una decisió de Club: “És el club el que planifica l'equip i valora quines poden ser les carències. Jo sé que sóc al millor club del món i sóc conscient de la competència que hi ha”. Pel que fa a noms propis, ha parlat d’un jugador que coneix de la seva etapa al València: “Jordi Alba és un jugador espectacular que no només el desitjaria el Barça. Jo m'hi porto molt bé però pertany al València i cal respectar-ho. Tant de bo pugui venir aquí perquè és un jugador espectacular per a qualsevol equip. L'únic que desitjo és el millor per a ell”.

L’Eurocopa de Polònia i Ucraïna

Villa, un fix a la selecció espanyola en aquests últims anys, considera que “Espanya s'ha guanyat per mèrits propis ser la gran favorita”. “Crec que hi ha davanters i gent de segona línia capaços de marcar molts gols i no crec que se'm trobi a faltar”, ha afegit el golejador. Un Villa que ha recordat que “em dec a un club i no podia anar a l'Eurocopa assumint el mínim risc de lesionar-me de més gravetat o de tenir una altra lesió diferent i que això ho acabés pagant el Barça”.

Tornar a dalt