fcb.portal.reset.password

Copa Catalunya

És la final esperada. Espanyol i Barça, els dos favorits a les semifinals en els seus respectius duels contra el Nàstic i el Girona, es veuran les cares en un derbi que promet emocions fortes. El conjunt de Pochettino mirarà de defensar el seu campionat de la temporada passada i, alhora, igualar el registre de sis títols que té el FC Barcelona, l'equip, fins ara, amb més Copes de Catalunya.

Amb els mateixos de dilluns

Per intentar guanyar el primer títol d'aquest curs –Copa Audi al marge–, Eusebio disposarà dels mateixos 20 jugadors que van capgirar el partit de dilluns contra el Girona. Cal recordar que nou d'ells acumulen el cansament d'haver estat a la gira i que fins a dos són juvenils de primer any (Dongou i Grimaldo). Amb tot, a la semifinal va quedar clar que el Barça, jugui qui jugui, no renuncia mai al seu estil.

Osvaldo, la principal amenaça

L'Espanyol, en canvi, es presenta a la cita amb gairebé tot el seu arsenal a punt. Contra el Nàstic, Pochettino va alinear un equip replet de jugadors del primer equip, en què el desitjat Osvaldo va exercir de factor desequilibrant amb dos gols. Forlín, que va acabar el partit amb un esquinç al turmell dret, es perdrà la final.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();