fcb.portal.reset.password

Thiago pot debutar amb l'absoluta. Foto: Arxiu FCB

Avui no juga el Barça, però gairebé. Deu dels seus internacionals disputen aquest dimecres a la nit compromisos amistosos amb les seves respectives seleccions. Tots ells es reparteixen en tres amistosos de luxe: Itàlia-Espanya, Alemanya-Brasil i França-Xile.

Itàlia-Espanya: duel de recents campions mundials

A Bari (20.45 hores, TVE) tindrà lloc el partit amb més representació blaugrana. Fins a set jugadors del Barça s’enfrontaran a Itàlia el dia que Thiago –que va néixer a Bari- pot fer el seu debut amb l’absoluta. El duel arriba carregat de simbolisme: s’enfronten els dos últims campions mundials (Itàlia al 2006 i Espanya al 2010).

Alemanya-Brasil: un amistós vuit estrelles

Alves és el vuitè jugador blaugrana que té partit aquest dimecres. El seu Brasil visita Stuttgart (20.45 hores) en un partit que enfronta dues seleccions que reuneixen fins a vuit títols mundials. Cal recordar que Alves, que va participar a la darrera Copa Amèrica, és l’únic jugador que encara no s’ha exercitat sota les ordres de Josep Guardiola aquesta pretemporada.

França-Xile: Abidal i Alexis, cara a cara

El tercer gran compromís de seleccions enfrontarà França i Xile (21.00 hores), que compten cadascun amb un jugador del Barça. Abidal, lateral esquerre francès, i Alexis, extrem dret xilè, podrien trobar-se sovint sobre el terreny de joc de Montpellier si els seleccionadors Laurent Blanc i Claudio Borghi els donen minuts de joc.

Tornar a dalt