fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova ha tornat aquest dimecres als entrenaments / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Quinze dies després que fos operat de la glàndula paròtide de manera satisfactòria –fet que no li ha permès estar al costat de l'equip en les últimes setmanes-, Tito Vilanova ha tornat a dirigir un entrenament al costat de Pep Guardiola. La seva tornada a l'activitat habitual ha estat rebuda amb una gran alegria per l'equip. Vilanova s'ha reunit primer amb els jugadors dins el vestidor abans de l'inici de la sessió. Ja damunt el camp número 1 de la Ciutat Esportiva l'ajudant de Guardiola ha rebut una emotiva benvinguda per part dels jugadors que ja es trobaven a la gespa. Abraçades, somriures, aplaudiments..., aquesta ha estat la benvinguda que l'equip ha ofert a Tito Vilanova. Segurament una de les imatges més significatives ha estat l'abraçada entre el tècnic i Éric Abidal, jugador que la temporada passada va ser intervingut d'un tumor al fetge.

Adriano rep l'alta

Ja sota l'atenta mirada de Pep Guardiola i de l'inseparable Tito Vilanova tot l'equip, amb l'única absència d'Ibrahim Afellay, s'ha exercitat ja pensant en el pròxim compromís, el clàssic al Bernabéu. Adriano s'ha exercitat amb la resta de companys i un cop finalitzada la sessió ha rebut l'alta. Els jugadors del primer equip que van ser titulars contra el BATE Borissov han treballat al mateix ritme que els altres. L'entrenament també ha comptat amb els joves del filial Cuenca, Muniesa i Soriano.

Dijous, dia de descans

L'equip tindrà aquest dijous festa i no tornarà als entrenaments fins divendres a la tarda. Serà a les 18 hores, en una sessió a porta tancada que tindrà lloc al Camp Nou. Un cop finalitzada sortirà en roda de premsa Pep Guardiola.

Tornar a dalt