fcb.portal.reset.password

L'equip s'exercitarà cinc cops aquesta setmana / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

El FC Barcelona afronta una setmana en què es dedicarà completament a la Lliga. Dimarts rebrà el Getafe al Camp Nou i dissabte visitarà l’estadi del Llevant, abans de viatjar dilluns cap a Londres per disputar les semifinals de la Lliga de Campions. Repassem el ‘planning’ diari del primer equip per a aquesta setmana.

Dilluns 9: Entrenament a la Ciutat Esportiva a les 18 hores. Posteriorment, roda de premsa de Josep Guardiola prèvia al partit amb el Getafe.

Dimarts 10: A les 12 hores, al Camp Nou, última sessió abans del partit, que començarà a les 21 hores (GolT, Canal+ Liga i Ràdio Barça).

Dimecres 11: Sessió de recuperació a les 11 hores, a la Ciutat Esportiva. Serà el primer entrenament per començar a pensar en el Llevant.

Dijous 12: Únic dia de festa del primer equip en tota la setmana.

Divendres 13: Últim entrenament abans de viatjar dissabte cap a València. Posteriorment, roda de premsa de Josep Guardiola.

Dissabte 14: Desplaçament i partit a camp del Llevant (22 hores, TV3, La Sexta i Ràdio Barça).

Diumenge 15: L’equip, que haurà fet nit a València, tornarà diumenge al matí cap a Barcelona. Un cop arribats, entrenament a la Ciutat Esportiva, cap a les 12.30 hores.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();