fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova i Sandro Rosell, en el transcurs de la roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

En la roda de premsa de presentació de Tito Vilanova com a nou entrenador de l’equip de futbol per a les pròximes dues temporades, Sandro Rosell ha explicat que, just en el moment en què Andoni Zubizarreta va fer la proposta, no hi va haver cap dubte. “Quan l’Andoni ens ho va proposar, no vam dubtar ni un moment. Bàsicament per diversos motius: perquè representa l’ideari futbolístic que volem; pels seus valors humans; perquè és una persona molt capaç, amb una idea molt concreta d’entendre el futbol i de transmetre’l; i perquè és culer de soca-rel, soci de tota la vida, i ho porta a la sang”, ha explicat el president blaugrana.

A la vegada, Rosell ha revelat que, un cop feta la proposta per part del director de l’Àrea Esportiva de futbol, faltaven dues preguntes per formular al Tito Vilanova: com estava de salut i saber si li feia il·lusió ser el nou entrenador del Barça. “De salut, el Tito Vilanova està com un roure, i a la pregunta directa de ‘Tito, et fa il·lusió?’, els seus ulls van respondre que sí, que en tenia moltíssima”, ha apuntat el president, just abans d’afegir que “tenir il·lusió i salut és molt important per desenvolupar la feina”.

“Els culers ens sentirem molt orgullosos”

Rosell no té cap mena de dubte que “tots els culers ens sentirem molt orgullosos de tenir el Tito Vilanova com a entrenador del Barça”. En aquest sentit, ha fet una menció especial als jugadors de la primera plantilla de futbol, “que han estat els primers a donar-li el seu suport”. I ha afegit: “Des de la Junta Directiva volem agrair al Tito aquest pas endavant, i dir-li que sempre estarem al seu costat”. El president barcelonista, que ha demanat “a aquells que són de l’entorn d’aquí que intentin remar a favor almenys una estona”, ha conclòs la seva intervenció encoratjant el nou entrenador: “Som-hi, Tito, que tots junts ens ho passarem molt bé.”

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();