fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell, al Global Sports Forum / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

"Encara sento discussions sobre si Messi és el millor o no de la història, sobre si es pot comparar o no amb altres jugadors..., per mi no hi ha comparació. És el millor de tota la història. Crec que mai més veurem un jugador com ell. Com diu Guardiola, gaudim-lo perquè és increïble, és estratosfèric", ha afirmat Sandro Rosell aquest dijous al matí en una de les sessions de treball del Global Sports Forum de Barcelona. "És el millor jugador del món al Barça i a l'Argentina".

Anècdota amb Sabella

El president del FC Barcelona ha explicat una anècdota que va viure aquest dimecres a la Llotja del Camp Nou amb el seleccionador argentí, Alejandro Sabella. "Quan el vaig veure abans de començar el partit li vaig dir: 'Home, míster! Què fa aquí?'. I ell em va dir que venia a veure els nois. Aleshores li vaig comentar que es fixés en el número 10. 'Crec que és força bo', li vaig dir. 'Imagino que encara té dubtes sobre si convocar-lo o no, oi?', li vaig preguntar. I ell em va respondre que sí, que encara tenia dubtes. A la mitja part, quan Messi ja portava dos gols, el vaig tornar a veure i li vaig dir: 'Com tenim la decisió?' 'Encara tinc dubtes', em va respondre. Evidentment tot amb to de broma!".

Rosell, a més, també ha destacat la gran feina de tot l'equip: "Messi és un jugador espectacular que té altres jugadors espectaculars al seu voltant que l'ajuden a ser tan espectacular. És un equip que fa goig veure'l jugar".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();