fcb.portal.reset.password

Reiziger, entrevistat al Camp Nou / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Hores abans del decisiu Milan-Barça, www.fcbarcelona.cat ha parlat amb Michael Reiziger sobre dos dels seus exequips. L'holandès, de 38 anys i retirat des del 2007, ho té clar: "Crec que el Barça guanyarà aquest partit. Té millor equip i juga millor". Al mateix temps, però, ha recordat el potencial dels d'Allegri: "És un equip italià, que sempre té les línies molt juntes i no deixa espais. Serà difícil".

En aquest sentit, Reiziger admetia que el va sorprendre el 2-2 de la primera volta: "Em pensava que el Barça guanyaria, però el Milan es va posar aviat amb un gol a favor i això afavoria el seu estil". Per al partit del dimecres, preveu una altra història: "Serà un partit diferent, ara es juga a San Siro i potser el Milan atacarà més i haurà espais. A més, el Barça pot marcar en qualsevol moment".

Favorits per repetir

De fet, l'exdefensa considera el conjunt que dirigeix Pep Guardiola com el principal favorit per guanyar la fase i, posteriorment, la competició: "Per tal com juga, per mi el Barça fa anys que és el millor d'Europa. I continua en aquesta línia". I afegia: "Dels últims vint anys, el Barça té les màximes opcions per repetir títol".

Tornar a dalt