fcb.portal.reset.password

Carles Puyol

Tot i els dos empats en els darres partits oficials, no hi ha dubtes al vestidor. Segons el capità Carles Puyol, "som conscients del que tenim entre mans, el llistó està molt alt i el que farem és seguir treballant com fins ara, no escoltar el que es diu des de fora". I afegia: "Més d'hora que tard els resultats que volem arribaran. No en tenim cap dubte".

Resultat injust, bones sensacions

Per Puyol, l'empat del Milan "va ser molt injust i ens va deixar mal sabor de boca. Va ser una desgràcia, però hem de passar pàgina i pensar ja en el proper partit". Sobre les seves sensacions, en la seva reaparició després de més de tres mesos inactiu, el '5' es va "sentir molt bé i les sensacions van ser molt bones. He estat vuit mesos de baixa i ara toca anar agafant el ritme de partits".

Elogis i lesions

Puyol s'ha mostrat rotund en declarar: "Els elogis dels darrers anys no ens afecten ni per bé ni pel contrari. Fa poc érem el millor equip del món, i ara, alguns tenen molts dubtes vers nosaltres. Ni abans ni ara. Sabem on som i és normal que en un equip de futbol hi ha vegades que estem a dalt i d'altres cops estarem a baix".

Respecte a les lesions musculars, el de la Pobla ha indicat que "mai són bones aquestes notícies, però li pot passar a qualsevol". "He de dir que estem fent la mateixa preparació que en d'altres temporades. És el futbol i ho hem d'acceptar", ha afegit.

Molts gols rebuts

Puyol creu que el fet de rebre quatre gols en contra en dos partits és, principalment, pel "mèrit dels rivals, més que per demèrits nostres". "Aquí defensem i ataquem tots plegats, i, per tant, no val dir que la defensa o els defenses són els culpables d'aquesta qüestió", ha conclòs.

Tornar a dalt