fcb.portal.reset.password

Shakira amb la samarreta del Barça, juntament amb Ramon Pont i Jordi Bartomeu

El llançament d’aquest projecte s’ha dut a terme amb la presència de Shakira i dels jugadors del FC Barcelona Piqué, Puyol i Busquets a la Multi-Purpose Room-Newman Alumni Center de la Universitat de Miami.

Projectes a Colòmbia i els EUA

L’acord de cooperació presentat es va subscriure entre les dues entitats el 17 de febrer d'enguany, i inclou la construcció d'espais esportius i recreatius a Cartagena (Colòmbia) i a Miami (Estats Units). Els projectes que s’emmarquen en aquest acord tindran com a beneficiaris els nens i nenes més vulnerables de Colòmbia i la comunitat hispana als EUA que es troba en situació de risc d'exclusió social.

Perfil dels beneficiaris

L'aliança "Futbol per al desenvolupament de la joventut i la vida sana" beneficia als EUA 28.441 nens i joves hispans que viuen al voltant de North Pointe Center 6881 NW 179th Street. Dels 4.409 d’aquesta comunitat amb pobresa infantil, se’n beneficiaran directament un 46% d’origen cubà, un 22% de colombians, un 12% de nicaragüencs, un 8% de veneçolans i el 12% d'altres països.

El projecte

El projecte conjunt entre la Fundació FC Barcelona i la Fundación Pies Descalzos es desenvoluparà amb la col•laboració de l’YMCA of Greater Miami (Young Men's Christian Asociation), en el North Pointe Center a Miami Dade County, una comunitat d'escassos recursos sense cap servei educatiu d'aquest tipus en la qual l’YMCA of Greater Miami té un centre des de fa dos mesos.

L'aliança aportarà recursos per rehabilitar-lo i convertir-lo en un espai esportiu per implementar un projecte d'educació i desenvolupament a través del futbol.

Aquest projecte de construcció i el programa educatiu serà executat en coordinació amb el US Soccer Foundation i la implementació de l’YMCA of Greater Miami. Els valors fonamentals que s’han de treballar són: el joc net, el treball en equip, la victòria amb humilitat, la derrota amb dignitat i el respecte a les regles de joc.

Tornar a dalt