fcb.portal.reset.password

Els doctors Ricard Pruna i Ramon Cugat durant la roda de premsa posterior a la intervenció quirúrgica d'Isaac Cuenca / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Durant la roda de premsa posterior a la intervenció quirúrgica d’Isaac Cuenca, el doctor Ricard Pruna també ha parlat de l’evolució de la resta de lesionats de l’equip, entre ells Thiago Alcántara. El jugador té un edema al terç discal de la tíbia dreta fruit d’un cop que es va fer a la final de la Copa del Rei contra l’Athletic Club. Davant de la lesió, Pruna ha explicat que “hem fet un pla en el qual tindrà poques vacances, ja que vindrà a treballar al Servei Mèdic diàriament per fer sessions de camp magnètic per absorbir aquest edema”. “Farà doble sessió de matí i tarda de tractament i, a mitjans del mes de juliol, valorarem en quina situació es troba. Si és favorable i no té cap risc no posarem cap impediment perquè vagi als Jocs Olímpics”, ha apuntat.

“Caldrà fer una gestió de la lesió de Cesc

En el cas de Cesc Fàbregas, amb una elongació al bíceps femoral de la cuixa dreta, el doctor Ricard Pruna ha comentat que “és poca cosa, però està en una zona de risc. Hem informat als metges de la Federació –recordem que el jugador està convocat per jugar l’Eurocopa‒, ja que és oportú que hi hagi una gestió d’aquesta lesió”.

La resta de lesionats

Alves segueix recuperant-se de la fractura a la clavícula i, si evoluciona bé, està previst que segueixi treballant al Brasil. “Dimarts que ve tenim control i, si tot va bé, el jugador ens ha demanat marxar al Brasil i posar-se en mans dels fisioterapeutes de la seva selecció. Si es pot produir li farem un pla i marxarà”.

Sobre Villa, Pruna ha comentat que el jugador “no ha arribat en òptimes condicions, sobretot físiques, per afrontar una competició com l’Eurocopa. Podrà treballar tot l’estiu per arribar amb les millors condicions per començar la temporada”. Mentre que la recuperació d'Andreu Fontàs “va fantàsticament bé”. Finalment, Éric Abidal “va seguint els controls hospitalaris, i tot va com ha d’anar”, ha explicat.

Tornar a dalt