fcb.portal.reset.password

FOTO: ARXIU FCB

La revista nord-americana 'Time' ha inclòs Lionel Messi a la llista de finalistes per al premi de Personatge de l'Any 2011. El jugador argentí del FC Barcelona forma part d'una llista de 32 candidats considerats rellevants al llarg d'aquest any, com és el cas del difunt Steve Jobs, Angela Merkel, Barack Obama, Hillary Clinton, Silvio Berlusconi, Kate Middleton, o Nicolas Sarkozy, entre d'altres. L'elecció del guanyador es farà el mes de desembre.

"Millor futbolista de la seva generació"

El lloc web de la revista, al qual es pot votar per Messi, destaca que el jugador blaugrana ha aconseguit generar "unanimitat entre els centenars de milions d'aficionats al futbol d'arreu del món" entorn a la seva figura com a "millor futbolista de la seva generació".

Després d'assenyalar que, tot i que encara no ha guanyat un Mundial amb la selecció del seu país, sí que "ho ha aconseguit tot amb el seu club, el Barça", la publicació apunta que Messi "va pel camí d'obtenir la que seria la seva tercera Pilota d'Or", i recorda que el davanter va aconseguir recentment –al camp del Viktoria Pilsen– assolir els 200 gols amb la samarreta barcelonista.

La revista ressalta també el fet que Messi "ha portat l'esport més popular del món a una altura per sobre de l'interès comercial i l'èxit, com ho demostra el nombre creixent de nens nord-americans que porten la samarreta del blaugrana a l'escola".

Tornar a dalt