fcb.portal.reset.password

Alexis, contra Mèxic. Foto: MD.

La sortida d’Alexis, als 40 minuts de partit –per substituir el lesionat Diego Rubio–, va donar molta més profunditat a la selecció sud-americana, que fins aleshores era inferior a Mèxic. El blaugrana va fer que la defensa de Mèxic passés més dificultats, però les arribades a l’àrea de la tricolor no es van traduir en gols. Així, quan més a prop estaven els xilens de fer gol, un xut de falta d’Andrés Guardado donava la victòria al combinat asteca.

El proper compromís, davant Argentina

Alexis ja ha acabat la minigira que la seva selecció ha fet per Europa. Fins a la primera quinzena del proper mes d’octubre no tornarà amb la seva selecció. Llavors, Xile jugarà dos partits, davant l’Argentina a Buenos Aires i rebrà a Santiago de Xile la selecció del Perú. Tots dos partits són de classificació per a la Copa del Món del Brasil 14.

Xile, que també va perdre davant la selecció espanyola a Suïssa divendres passat (2-3), acaba, doncs, els seus compromisos d’aquesta data FIFA i, per tant, Alexis Sánchez tornarà, en breu, a la disciplina blaugrana.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();