fcb.portal.reset.password

Keita, en roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Seydou Keita ressalta la importància que té el partit d'aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid amb vista a intentar remuntar la distància de deu punts que separa el Barça del Reial Madrid, que juga el mateix dia a les 16 hores, per la qual cosa els de Guardiola saltaran al camp sabent-ne el resultat. "Aquest partit és molt important, és clau, i amb deu punts de diferència no podem deixar-nos més punts enrere", ha indicat. El '15' blaugrana té molt clar que superar aquest compromís amb èxit no serà feina fàcil, i apunta al fet que el rival "és ara un equip molt fort" i el seu estadi "dur i complicat".

"Lluitarem fins al final"

El '15' barcelonista, amb la idea que "en el món del futbol tot és possible", anima els seus companys a "lluitar fins al final". Keita creu que si els de Mourinho estan per davant a la classificació "és perquè s'ho mereixen", i que la feina que ha de fer el Barça d'ara en endavant és "donar el màxim per intentar guanyar tants partits com sigui possible".

Personalment, Keita ha preferit no referir-se al seu futur al Club perquè, segons la seva opinió, la necessitat més prioritària és que els jugadors se centrin en l'equip. "De moment no hi ha temps per parlar del meu futur. Sóc aquí i tinc contracte. Estem en un moment molt important de la temporada i el que hem de fer ara és centrar-nos en l'equip", ha afegit en aquesta mateixa línia.

A la pregunta sobre si, veient la importància que Guardiola li dóna públicament, la continuïtat o no del tècnic podria condicionar la seva pròpia, Keita ha descartat aquesta possibilitat. A la vegada, ha reiterat la importància que el de Santpedor té tant per a ell com per als seus companys, i el desig de tots ells que continuï dirigint la plantilla.

Les dates de la Copa Àfrica

Finalment, Keita s'ha mostrat partidari d'un possible canvi de dates pel que fa a la disputa de la Copa Àfrica, que l'ha mantingut un mes allunyat de l'equip: "Per a mi ha estat una mica difícil per ser lluny i no poder ajudar els meus companys. Però estava amb la meva selecció, que és un tema important per a mi i el meu país. La Copa Àfrica arriba en un moment important de la temporada, i és difícil per als jugadors. Si canviessin les dates seria millor per a nosaltres".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();