fcb.portal.reset.password

Iniesta en roda de premsa a Dallas

En el marc de la roda de premsa de presentació del partit contra el Club América que tindrà lloc aquest dissabte a l'estadi dels Cowboys, Andrés Iniesta ha apuntat que el resultat encaixat davant del Chivas de Guadalajara (1-4) és per a la plantilla "una advertència".

"Sempre volem millorar"

En aquest sentit, el de Fuentealbilla reconeix que l'equip no va fer les coses "massa bé", tot i que al mateix temps apunta que, per part dels jugadors, la intenció és "sempre intentar millorar, però de vegades les coses no acaben de sortir bé". A la vegada, ha expressat en veu alta el seu desig de millorar de cara al compromís de dissabte "per treure'ns aquest mal regust de boca que ens va quedar."

"Aquest any serà més complicat"

Pensant ja en l'inici oficial de la temporada, Iniesta adverteix que "cada any els equips es preparem més", i es mostra convençut que aquest curs 2011-12 "serà més complicat" que l'anterior. És per aquest motiu que, segons la seva opinió, els jugadors han de ser capaços de buscar motivacions: "Hem de buscar motivacions per superar-nos a nosaltres mateixos i també a tot allò que hem fet amb anterioritat en el mínim temps possible, i estem treballant en aquest punt."

Centrats en millorar

Una motivació que s'haurà de fer palesa en el que serà el primer títol oficial de la temporada, la Supercopa d'Espanya: "El que toca ara és preparar-nos per competir bé. La Supercopa d'Espanya està ja molt a prop. És un títol important i el que està clar és que no podem permetre que el resultat davant el Chivas sigui una llosa. El que cal fer és centrar-nos en millorar."

Milito, "un exemple per a tots"

Finalment, i després que aquest dijous s'hagi anunciat la marxa de Milito de la disciplina blaugrana després d'haver rebut la carta de llibertat, Iniesta s'ha referit així al seu ja ex company: "Com a company i professional és un exemple per a tots. Ho ha passat malament amb el tema de les lesions i ha demostrat sempre fortalesa i saber estar. Com a amic li desitjo el millor i que tot li vagi molt bé."

Dues copes molt especials

La roda de premsa conjunta de Josep Guardiola i Andrés Iniesta que ha tingut lloc aquest dijous a Dallas ha comptat amb dues protagonistes d'excepció. Per una banda, la copa que acredita el FC Barcelona com a vigent campió de la Lliga de Campions i, per l'altra, la que reconeix els Dallas Mavericks com a campions de la NBA 2011.

Tornar a dalt