fcb.portal.reset.password

Guardiola, aquest vespre a la sala de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Tot i l'empat del Madrid que permet al Barça situar-se a vuit punts dels blancs, Josep Guardiola no ha canviat d'opinió respecte a l'última roda de premsa en què veia molt complicat guanyar la Lliga. "No he canviat d'opinió en dos dies. Serà molt difícil que passi", ha dit el tècnic del Barça. I és que l'entrenador blaugrana ha recordat que davant tenen un rival fort "que perdrà molts pocs partits".

"Serà una feina titànica"

A més Guardiola ha recordat que el Barça té  per endavant un final de temporada difícil. Sap que els seus jugadors ho donaran tot en cada partit, però "serà molt difícil guanyar els 11 partits que ens queden. És una feina titànica". I és que arriba el tram en què tots els equips tenen coses en joc i "no hi haurà partits intranscendents".

Tot i així anima als aficionats a seguir creient en aquesta Lliga. "Estic encantat que ho puguin pensar perquè la meva opinió no és la que ha de ser", ha comentat. I ha admès: "Els aficionats han de quedar-se amb els jugadors. Seria un rotllo que pensessin com jo. Els jugadors tenen el repte més titànic".

Centrar-se en ells mateixos

"És millor estar a 8 que a 10, però l'única realitat és que aquest dimarts tornem a competir". Amb aquesta idea afronta Guardiola el partit contra el Granada. Creu que pensar més en el que fa el Madrid que no pas en ells mateixos no els beneficia. "Hem de fer el que hem fet fins ara; solucionar els partits i competir-los bé", ha afirmat. I ha afegit que "millor guanyem els nostres partits i ja veurem què passa d'aquí a unes setmanes". En aquesta línia el tècnic del Barça ha comentat també: "L'objectiu no és pensar en la remuntada. Si estiguéssim a 4 o 5 punts sí, però a 8 no".

“Pedro ha de ser el de Sevilla”

Guardiola ha elogiat el bon paper que va fer Pedro dissabte. "Pedro ha de ser el que va ser a Sevilla. Gràcies al seu esforç, on va córrer per tres, tots els altres van poder fer el que van fer". I ha afegit que si aquest any no ha pogut mostrar el seu joc és perquè "ha estat molt de temps aturat".

Tornar a dalt