fcb.portal.reset.password

Afició blaugrana a Milà / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El socis del FC Barcelona han demanat un total de 1.622 entrades per assistir al partit d'anada de quarts de final entre l'AC Milan i el FC Barcelona (28 de març), agrupades en 746 peticions. Tenint en compte que aquesta xifra de sol·licituds no supera les 3.543 entrades disponibles per als socis, totes les peticions formulades degudament fins aquest dimecres a les 19 hores rebran les entrades demanades, sense necessitat de fer cap sorteig.

Cal recordar que, per a aquest partit, el FC Barcelona disposava en total de 5.210 localitats per repartir entre els seus socis i aficionats, amb un preu únic de 33 euros. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es repartien entre els socis i les penyes.

Opcions de desplaçament a Milà

El FC Barcelona vol oferir les màximes facilitats perquè els socis puguin desplaçar-se a Milà. És per això que FCB Viatges a través de Viatges Halcón plantegen dues propostes diferents per donar suport a l'equip en el partit de quarts de final de la Lliga de Campions (28 de març).

La primera opció preveu la possibilitat de viatjar en avió a Milà i tornar a Barcelona el mateix dia del partit, amb un vol xàrter que té un preu de 370 euros. Les places són limitades, però es garanteix el viatge d'anada i tornada en el mateix dia.

La segona opció preveu un desplaçament per carretera, a un preu de 75 euros. L'autobús sortiria de Barcelona la nit abans del partit, i tornaria de Milà tot just s'acabi l'enfrontament corresponent a la Lliga de Campions.

Els socis interessats en alguna d'aquestes opcions de desplaçament poden contactar amb FCB Viatges per fer les reserves (93.300.64.63).

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();