fcb.portal.reset.password

Un mosaic espectacular ha rebut al Barça i al Madrid / German Parga - FOTO: FCB

Els socis i aficionats del FC Barcelona, conscients de la importància del partit, han omplert aquest dissabte el Camp Nou i han estat en tot moment al costat de l’equip, des de l’inici fins al xiulet final, quan, tot i la derrota, han acomiadat els jugadors amb una sonora ovació. Un total de 99.252 espectadors han presenciat el Clàssic en directe, en la que és la millor entrada de la temporada. Fins avui, el rècord el tenia el Barça–Reial Madrid de Copa, amb 95.486 espectadors. El partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el Milan va registrar una assistència de 94.629 espectadors i el Barça–Reial Madrid de la Supercopa, 92.965.

El Camp Nou s’ha vestit de luxe novament per rebre els seus jugadors en el Clàssic Barça-Madrid. Ho ha fet amb un impressionant mosaic, format per més de 90.000 cartolines, que ha ocupat pràcticament tots els seients de l’Estadi quan els dos equips han sortit al terreny de joc. Sota el lema ‘Som i serem’, l’audiència d’arreu del món –que s’estima que és d’uns 400 milions de persones- ha pogut presenciar l’extraordinària mostra del suport barcelonista.

El lema s’ha pogut llegir a la zona lateral de l’Estadi sota un fons blaugrana, mentre que a la zona de Gols els colors de la senyera han rebut els dos conjunts. Tota l’afició barcelonista s’ha aixecat per cantar ‘a cappella’ l’himne del FC Barcelona mentre alçaven les cartolines.

Tornar a dalt