fcb.portal.reset.password

mallorca-fcb (4)

Tot i l’inici irregular del Mallorca, les seves estadístiques fora estan millorant. Van ser precisament els mals resultats i la falta d’entesa entre directiva i cos tècnic la que va provocar la destitució de Laudrup i l’arribada de Joaquín Caparrós a la banqueta mallorquina.

Dos empats de mèrit

El Mallorca ha empatat els dos últims compromisos com a equip visitant. A Pamplona –davant l’Osasuna– Miquel Àngel Nadal va dirigir l’equip després de l’adéu de Laudrup. L’empat a dos gols va ser un dels millors partits fets pel Mallorca enguany.

I el cap de setmana passat, al Vicente Calderón –ja amb Caparrós a la banqueta– el Mallorca va aconseguir un positiu empat a un gol, aprofitant la ratxa negativa dels matalassers.

Volen donar la sorpresa

Els balears busquen ara guanyar el seu primer partit lluny de Mallorca i amb el nou tècnic al capdavant. L’any passat, a la Copa del Rei, el Barça va tenir l’eliminatòria més difícil precisament davant l’Athletic de Caparrós. Els matalassers van ser capaços d’empatar a zero al Camp Nou i de qüestionar molt seriosament el favoritisme blaugrana.

Tornar a dalt