fcb.portal.reset.password

El Barça ja ha arribat a Pamplona / FOTO: Miguel Ruiz - FCB

El primer equip blaugrana ja és a Pamplona. El conjunt de Guardiola ha sortit de l’esplanada del Camp Nou a les 9.45 h, i ha agafat el vol amb direcció a la seva destinació poc abans de les 11 h, on aquest vespre disputarà el partit corresponent a la 23a jornada de Lliga contra l’Osasuna (20h, Gol TV, Canal + Lliga). En arribar a l’aeroport navarrès, els esperaven unes 200 persones.

L’expedició blaugrana, encapçalada pels directius Josep Ramon Vidal-Abarca i Pilar Guinovart, i pel director esportiu de futbol professional, Andoni Zubizarreta, ha arribat a Pamplona a les 11.35 h, on la temperatura era d’un grau sota zero, i s’ha traslladat a l’hotel Muga de Beloso. Al migdia, està previst un dinar de directives entre els dos clubs.

De l’hotel a l’estadi

A les 19.00h, els blaugranes sortiran de l’hotel en direcció a l’estadi Reyno de Navarra, on es veuran les cares amb l’equip de Mendilíbar a les 20 h. Està previst que el conjunt de Pep Guardiola emprengui el viatge tornada a les 23.15 h, amb un vol que arribarà a Barcelona una hora després.

Tornar a dalt