fcb.portal.reset.password

Pep Guardiola / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Viatge a Praga / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCBARCELONA

El conjunt dirigit per Josep Guardiola es troba ja és Praga, on aquest dimarts afrontarà un nou compromís de la màxima competició europea. Praga ha rebut el Barça amb un temps boirós, i les previsions pel que fa a la temperatura són de 10 graus de màxima i 3 de mínima. La jornada ha començat ben aviat per a l’expedició barcelonista, que estava concentrada al Camp Nou a les 9.30 h. L’avió que ha de traslladar el grup fins al seu destí ha sortit una mica més tard de l’hora prevista (10.30 h). L’hora d’arribada és cap a les 13 h.

A més dels 21 jugadors i la resta dels integrants del conjunt barcelonista, en aquesta ocasió encapçala l’expedició el president Sandro Rosell. També acompanyaran l’equip a Praga els directius Eduard Coll i Ramon Cierco, a més del Director Esportiu de Futbol Professional, Andoni Zubizarreta. Al mateix avió de l'equip s'hi han desplaçat una cinquantena d'aficionats.

Activitat concentrada a la tarda

Un cop a Praga, l’expedició blaugrana es dirigirà directament a l’hotel de concentració, a on s’hi estarà fins a l’hora de desplaçar-se a l’Eden Stadium, l’escenari del partit de dimarts. A les 18.15 h, Josep Guardiola i Gerard Piqué atendran els mitjans de comunicació. Seguidament, concretament a les 19 h, tindrà lloc la sessió preparatòria pròpia de la prèvia de la Lliga de Campions.

La plantilla no emprendrà el viatge de tornada fins al dia després del partit. D’aquesta manera, l’expedició blaugrana iniciarà el viatge de tornada a Barcelona dimecres, a les 11 h. L’equip arribarà al seu destí a les 13.30 h.

Dinar de directives

Dimarts, a les 13 h, tindrà lloc el tradicional dinar entre els representants de les directives del Viktoria Pilsen i del FC Barcelona. La trobada se celebrarà al restaurant Céleste.

Tornar a dalt