fcb.portal.reset.password

Espectacle Messi

A més, el FC Barcelona ha anunciat que Turkish Airlines, un dels seus actuals sponsors oficials, serà també el patrocinador principal de la Gira del FC Barcelona als Estats Units d’aquest estiu.

El partit contra el Chivas de Guadalajara de Mèxic es disputarà el proper 3 d'agost a les 20:00 hores (hora local) al Sun Life Stadium de Miami. El partit davant el Club América es jugarà tres dies després, el 6 d'agost, al Cowboys Stadium d’Arlington, Texas a les 16 hores (hora local).

A més d'aquests dos partits el FC Barcelona reeditarà la final de la Lliga de Campions d'aquesta temporada davant el Manchester United tal com es va anunciar el passat mes de març. El partit es disputarà el proper 30 de juliol al FedExField de Landover, Maryland a les 19 hores.

Les entrades per a tots els partits de l’Herbalife World Football Challenge estan disponibles a la pàgina web worldfootballchallenge.com.


Coincidint amb l’anunci dels dos últims partits de la gira nord-americana, el president Sandro Rosell ha atès en una conferència telefònica els principals mitjans de comunicació de les localitats on jugarà el conjunt blaugrana. El màxim dirigent ha explicat la transcendència de l’esdeveniment: “Per al Barça és molt important. Ja no només per generar ingressos, sinó per acostar-nos personalment als nostres fans i fer créixer més la nostra marca, tant jugant com en actes solidaris”.

Al mateix temps, el president ha reconegut que la gira serà una bona oportunitat “per conèixer promotors futbolístics amb qui poder arribar a acords per crear escoles i acadèmies”.


Il·lusionat per debutar a Miami

Rosell: “És molt important acostar-nos als fans”

Rosell ha destacat “el creixement del futbol als Estats Units” i s’ha mostrat il·lusionat perquè el duel amb el Chivas “serà el primer del Barça a Miami”. A més, ha valorat “el nivell de qualitat i empresarial” dels clubs mexicans i no ha perdut l’oportunitat d’expressar la seva simpatia per l’altre rival: “Personalment tinc molt afecte a l’América des del 2003, quan era vicepresident i vam jugar un amistós a l’estadi Azteca. Tinc moltes ganes de veure els amics de l’América”.

Tornar a dalt