fcb.portal.reset.password

Edu Oriol, superant les proves mèdiques l'any 2009 / FOTO: ARXIU FCB

Abaraham Minero, ara fa un any / FOTO: ARXIU FCB

Tots dos han debutat aquest any a Primera Divisió amb el Reial Saragossa. Tots dos són catalans: Edu Oriol és de Cambrils i Abraham, de Granollers. Però també comparteixen un passat comú i recent al FC Barcelona. Tant l'un com l'altre van ser peces clau per a Luis Enrique en la brillant temporada passada del Barça B a Segona Divisió.

No acaben aquí les coincidències entre tots dos futbolistes, ja que els dos van néixer el 1986 i van arribar al filial blaugrana procedents d'un històric de la ciutat de Barcelona, el Sant Andreu. Això sí, amb una campanya de diferència. Edu Oriol va fitxar el 2009 pel Barça, mentre que Abraham va arribar la temporada següent, després de l'ascens del 'B' a la Segona Divisió, després de derrotar en l'última fase d'ascens, paradoxalment, el Sant Andreu.

La seva participació en el Saragossa

Fins ara, cap dels dos ha disposat de gaires minuts en el conjunt de Javier
Aguirre, però la temporada és molt llarga.

Edu Oriol ha participat en dos partits, sempre sortint des de la banqueta, i tan sols suma 43 minuts de joc. El tarragoní, bessó del jugador del Vila-real Joan Oriol, té per davant en la ment del 'Vasco' Aguirre jugadors com Juan Carlos o Lafita.

A Abraham Minero les coses li van una mica millor, ja que ha jugat en tres partits i ha sumat un total de 154 minuts, amb un balanç d'una victòria, un empat i una derrota. El del Vallès ha pogut demostrar la seva vàlua tant de lateral esquerre com d'interior.

Edu Oriol i Abraham esperen entrar en la convocatòria de l'entrenador Javier Aguirre i, si és possible, gaudir de la titularitat o alguns minuts davant el FC Barcelona dissabte que ve.

Tornar a dalt