fcb.portal.reset.password

L'afició, animant l'equip en tot moment / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El nombre de sol·licituds per assistir al partit de Lliga de Campions al Bay Arena (14 de febrer, a les 20.45 hores) ja supera, amb escreix, el nombre d'entrades disponibles per als socis que vulguin assistir-hi. Per tant, aquest dijous 26 de gener, a les 9.30 hores, hi haurà sorteig davant de notari per fer-ne el repartiment.

Quan encara queden 24 hores per tancar el termini, ja s'han superat, amb escreix, les 1.214 entrades disponibles per als socis. Dijous es farà el sorteig  i divendres el repartiment de les localitats. Cal recordar que per a aquest partit, el FC Barcelona disposa de 1.786 localitats per repartir entre els seus socis i aficionats, amb uns preus de 20 i 26 euros. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es repartiran entre els socis (1.214) i les penyes (304). El 15% d'entrades restants (268) es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i també a patrocinadors.

Peticions fins a aquest dimarts

Els socis tenen fins a aquest dimarts 24 de gener, a les set de la tarda, per fer les seves peticions a través del formulari per demanar entrades a la pàgina web del Club.

En el moment de fer la inscripció es demanarà que s'introdueixin les dades d'una targeta bancària. En cas que s'accepti la petició d'entrada, si es resulta agraciat en el sorteig, es carregarà automàticament i immediatament l'import de l'entrada i se'n formalitzarà la compra.

Pel que fa a les peticions conjuntes, només cal donar les dades d'una targeta bancària a la qual es carregarà l'import total de les entrades demanades. En el cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();