fcb.portal.reset.password

Cuenca, a la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Cuenca, aquest dijous al migdia. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

El Barça segueix preparant la final de Copa del dia 25 al Calderón i, en aquesta línia, Isaac Cuenca ha analitzat les conseqüències de la derrota del rival, l’Athletic Club, en l’Europe League de dimecres. “L’Athletic Club sortirà igual de motivat a la final de Copa. Serà complicada”, ha declarat. A més, creu que el que va passar a Bucarest li pot servir d’experiència: “Serà la segona final, hauran corregit els errors de la primera i serà una final encara més difícil”.

Satisfet amb Vilanova

L’extrem també ha parlat del que serà l’entrenador del primer equip la temporada que ve. “L’arribada de Tito és un punt a favor per a tots, sobretot per al Barça perquè continua el model. Però de moment no ha dit res, ni als veterans ni als joves”. Sobre la seva continuïtat, comentava: “Visc al marge dels rumors de fitxatges i de cessions, em dec al Club i faré el que em digui”. I seguia: “D’aquí ningú vol marxar, ni cedit, perquè no saps què pot passar”.

Messi i Pedro, exemplars

D’altra banda, Cuenca ha agraït l’acollida del vestidor i ha elogiat la temporada realitzada per Messi: “És indubtablement el millor i es mereix una altra Pilota d’Or”. A part, ha explicat: “Leo ens ajuda molt als joves, ens intenta corregir i ens anima”. Un altre referent indiscutible per al de Reus és Pedro. “Futbolísticament em fixo en ell perquè juguem en la mateixa posició i perquè també prové del planter”, reconeixia.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();