fcb.portal.reset.password

Puyol, esperonant l'equip / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Com ara fa dues setmanes al Santiago Bernabéu, quan l'equip perdia, ha aparegut Carles Puyol per rescatar el FC Barcelona i signar el gol de l'empat a Mestalla. En aquest cas, ha estat Cesc i no Xavi –avui suplent- qui ha executat el córner que ha rematat de cap el capità. Un gol que val el seu pes en or i que deixa la final de Copa més a prop.

Dos a la Copa, un a la Lliga

D'aquesta manera, Puyol ja duu tres gols aquesta temporada. El primer va arribar a la Lliga, contra el Saragossa (4-0), en què va rematar una falta executada des del costat esquerre. Els dos següents han estat a la Copa, contra el Madrid i aquest dimecres a camp del València, sempre amb un 1-0 advers al marcador.

Aquestes tres dianes del '5' blaugrana li permeten igualar els seus millors registres golejadors, que van arribar a la temporada 2006/07, en què també va anotar tres gols.

En total, Puyol ha anotat un total de 12 gols al primer equip, en els 535 partits oficials que ha disputat. Alguns d'aquests, força decisius, com aquell que posava per davant l'equip el dia del 2-6 al Bernabéu, o un que va donar la victòria a l'equip a la Lliga la temporada passada, precisament contra el València (2-1).

Tornar a dalt