fcb.portal.reset.password

Alexis, en la presentació. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

"Guardiola em va trucar i em va donar la seva confiança". Això ha estat, per a Alexis, una de les claus per decidir-se a venir a Barcelona. A més, el nou davanter blaugrana ha reconegut que el seu pare li va dir un dia que el volia veure vestit amb la samarreta del Barça i això també ha pesat en la seva decisió final.

"És el millor equip del món"

No ha tingut cap dubte. El jugador xilè ha reconegut que està "molt content" de ser jugador del Barça i que actualment és un orgull ser "al millor equip del món". Alexis Sánchez, que lluirà el dorsal número 9 i el nom 'Alexis' a la samarreta, ha destacat que una de les seves prioritats és, en primer lloc, "integrar-me al grup i aprendre de Xavi, Messi i els millors" i, sobretot, "deixar una bona imatge" dins i fora dels terrenys de joc. A més, ha reconegut que, per a ell, "l'amistat dins del vestidor" és fonamental.

D'altra banda, ha explicat que un dels referents de la seva infància i un dels seus miralls és Ronaldo Luiz Nazario da Lima. El davanter brasiler, que també va ser al Barça, és, per a Alexis, un "fenomen" i algú en qui fixar-se.

Alexis, que ha vist com onze mitjans xilens s'aplegaven el dia de la seva presentació, ha reconegut que serà "complicat" fer-se un lloc en l'onze inicial a causa del fet que al Barça "ja hi ha els millors jugadors".

Signa per cinc temporades

Minuts abans de ser presentat, Alexis Sánchez ha signat el contracte que l'unirà al Barça les cinc properes temporades. Tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d'euros i s'incorporarà amb els seus companys quan Josep Guardiola ho consideri oportú. El xilè ha comentat que aquest dilluns a la tarda s'ha de reunir amb l'entrenador per acabar de concretar la seva incorporació.

Tornar a dalt