fcb.portal.reset.password

Adriano, dirigint-se a la sala de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Adriano Correia no ha pogut amagar la seva felicitat a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva. Ha reconegut que la plantilla està “feliç” per les darreres victòries assolides contra l’AC Milan (3-1) i el Saragossa (1-4) i que ara és el moment “de pensar només en nosaltres i sumar de tres en tres”. D’aquesta manera, creu que el Barça pot tenir alguna opció a la Lliga: “Sempre hem cregut que la Lliga ens donaria una oportunitat i ara som a tres punts. Si seguim en aquesta línia, podem. L’equip ha patit moltes baixes aquesta temporada i ha fet un gran esforç per ser on és”.

Ara, el millor Adriano

El ‘21’ blaugrana també ha reconegut que se sent “en el millor moment de la temporada” a títol individual: “Estic en el meu millor moment aquesta temporada. He baixat de pes i em trobo molt millor. Ara em toca cuidar-me per jugar els partits que queden”. Cal recordar que tant Adriano com la resta de jugadors duen a terme un treball de seguiment individualitzat per aconseguir el seu màxim rendiment en els moments clau de la temporada, i que una de les conseqüències d’aquest treball és l’ajustament de pes.

Elogis a Montoya

El lateral brasiler també ha tingut paraules d’elogi per al seu company Martín Montoya, que dissabte va substituir amb nota Dani Alves: “Sempre m’ha agradat molt Montoya, des que va fer la primera pretemporada amb mi. Crec que ens aportarà molt. A La Romareda ja es va notar, perquè vam seguir amb el mateix rendiment que amb Alves”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();