fcb.portal.reset.password

El Barça B visita el Nou Estadi de Tarragona en la setena jornada de La Liga 123 (20.30h / Gol) aquest diumenge al vespre. L’expedició blaugrana viatja aquest diumenge al matí cap a terres tarragonines, on dinarà i descansarà abans del partit. El tècnic Gerard López ha explicat les sensacions del seu equip a la prèvia del partit:

Declaracions Gerard López:

“És un partit important després de la derrota de dilluns i una setmana una mica complicada, sobretot quant a baixes, ja que hem perdut jugadors importants. Ens hem d’intentar refer amb aquest partit".

“Un derbi a Tarragona, complicat, davant un rival que després del canvi d’entrenador està anant a més. Hem d’intentar puntuar com sigui i tornar a la dinàmica bona de resultats que portàvem”.

Llista de convocats

Els jugadors convocats són els següents 18: Jokin Ezkieta, Daniel Morer, Cucurella, Fali, Alfaro, Sarsanedas, Choco Lozano, Aleñá, Marc, A. Ortolá, Santi Bueno, Jose Arnaiz, C. Pérez, Vitinho, David Costas, Samu Araujo, O. Busquets i J. Cuenca. Són baixa per lesió Martínez, R. Tarín, Palencia, R. De Galarreta, R. Mujica, D. Concha i Varo, mentre que Moisés ho és per decisió tècnica. Abel Ruiz està concentrat amb la sub-17 espanyola.

Tornar a dalt