fcb.portal.reset.password

Jordi Vinyals dóna instruccions a Joan Román, durant el partit contra el Girona / GERMÁN PARGA-FCB

Després de la derrota al Miniestadi davant el Girona (2-4), Jordi Vinyals va assegurar: “Si som capaços de tornar a ser regulars i no seguir regalant pilotes tindrem opcions de guanyar partits i sumar els punts que necessitem”. El tècnic és conscient que “l’objectiu encara és fresc, que s’ha de ser professional i lluitar fins al final” per intentar aconseguir la permanència.

Vinyals va lamentar que el Barça B ha comès “molts errors individuals durant tota la temporada” i que aquest va ser un dels factors clau en la derrota davant el Girona: “Ells ens empaten just abans de la mitja part per una errada individual, i això ens ha fet molt mal. El vestidor estava tocat al descans i no hem estat centrats durant els deu primers minuts de la segona part, que és quan el Girona ha fet l’1-2 i l’1-3”, va explicar Vinyals.

És a partir d’aquí “quan l’equip comença a estar tranquil i a jugar amb fluïdesa”. “Tenim opcions per posar-nos dins el partit i al final ho aconseguim amb el 2-3”, va assegurar. I explica quina va ser, per ell, la gran diferència: “Ells estan en una dinàmica molt positiva, i en canvi a nosaltres ens ha faltat tranquil·litat per poder empatar o fins i tot capgirar el marcador. Un equip amb més experiència i sense tanta pressió probablement ho hauria aconseguit”, va concloure.  

Tornar a dalt