fcb.portal.reset.password
El Barça B, durant un entrenament / FOTO: ARXIU FCB

El Barça B, durant un entrenament / FOTO: ARXIU FCB

El Barça B comença una nova setmana després de guanyar dissabte a Mendizorrotza (2-3) i ja pensa a aconseguir la quarta victòria consecutiva, la tercera al Miniestadi, dissabte davant el Llagostera (18 hores, Esport 3). El filial, que ve de guanyar els últims tres partits, suma nou punts i està situat a les posicions capdavanteres de la Lliga Adelante. Cal recordar que el Barça B va perdre amb el Llagostera al Miniestadi aquesta pretemporada (1-2).

Quatre sessions matinals

Després de la jornada de descans d’aquest dilluns, el Barça B d’Eusebio Sacristán ha tornat aquest dimarts a la feina en una sessió matinal a les 11 hores. Durant tota la setmana el filial s’exercitarà quatre vegades, totes a les 11 hores fins divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Joan Román, fisioteràpia

L’entrenament d’aquest dimarts al matí ha servit perquè tornessin a la feina tots els jugadors disponibles menys els lesionats Juste i Godswill, i Joan Román, que ha fet tractament de fisioteràpia i demà farà treball de readaptació a camp. Per la seva banda, Samper, Sandro i Munir segueixen treballant amb el primer equip de Luis Enrique.

Tornar a dalt