fcb.portal.reset.password

Eusebio Sacristán donant ordres als seus jugadors en un partit al Miniestadi / FOTO: ARXIU FCB

Després de la victòria del Barça B contra el Recreativo de Huelva al Miniestadi (3-1), l’entrenador del filial blaugrana, Eusebio Sacristán, ha valorat satisfactòriament l’actitud de l’equip per superar els andalusos: “Aquest és el camí que hem de seguir fins a finals de temporada. Hem donat una bona sensació com a equip i això és el més important. Necessitàvem aconseguir una victòria i fer-ho de la manera com ho hem fet”. “Quan l’equip està bé, és solidari i treballa de manera generosa, les coses van bé i tots els jugadors se senten reforçats. Ens ha de servir de lliçó per al futur”, ha sentenciat el tècnic."Amb tranquil·litat, paciència i unitat aquest equip pot seguir endavant en aquesta categoria fantàstica per a la formació dels nostres jugadors"

Eusebio ha volgut deixar molt clar que s’ha de tenir paciència amb el rendiment de l’equip, ja que el Barça B està preparat per formar jugadors: “Fem apostes per futbolistes molt joves i hem de treballar amb això. Aquest equip té aquesta característica diferent de la resta dels que competeixen en aquesta categoria. Necessitem aquest temps per aquests jugadors que vénen d’equips juvenils, competicions diferents i han de passar aquest període d’adaptació, i nosaltres estem disposats a assumir-ho, tenint en compte que repercuteix en els resultats i en el rendiment de l’equip”. A més, el tècnic de la Seca ha assegurat: “Si tots estem convençuts d’això, amb tranquil·litat, paciència i unitat aquest equip pot seguir endavant en aquesta categoria, que és fantàstica per a la formació dels nostres jugadors. "Munir té un esperit solidari excel·lent i el seu comportament ha de servir d’exemple per a tots els jugadors de la plantilla"

Eusebio també ha volgut explicar la suplència d’Adama en el partit d’aquest diumenge: “És un jugador determinant i molt desequilibrant, però és cert que no estava del tot encertat, tot i que estava amb l’ànim d’ajudar l’equip a base de resoldre situacions, de fer jugades, fer gols i fer passades de gol”. “Té 18 anys i un potencial increïble, però és cert que ha d’aprendre lliçons pel camí. Hem de repartir esforços, sacrifici, esperit solidari i també minuts de joc”.

Finalment, l’entrenador del filial ha elogiat l’esperit solidari que ha mostrat Munir en el seu segon partit de la temporada amb el Barça B: “És un futbolista que s’adapta de meravella, té sempre un rendiment altíssim i una intel·ligència i una capacitat enormes. Ens ha donat desequilibri, oxigen i aire, però sobretot treball, i això és de valorar moltíssim”. ”Té un esperit solidari excel·lent i aquest fet és per felicitar-lo i donar-li les gràcies. El seu comportament ha de servir d’exemple per a tots els jugadors de la plantilla”.

Tornar a dalt