fcb.portal.reset.password

Els jugadors fent un rondo / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Sessió matinal (9:30 hores) per seguir carregant les piles. El Barça B d’Eusebio segueix amb bon ritme les sessions d’entrenament de la pretemporada, que van iniciar divendres. Aquest diumenge, a Torremirona, s’han centrat en fer un treball més específic amb la pilota, per mantenir l’estil de joc que tant caracteritza i que tants bons resultats ha donat als blaugrana.

Mantenir l’essència


Concepte vital i imprescindible per als nous jugadors del filial: mantenir l’essència futbolística. Aquests primers dies de feina són fonamentals per a l’acoblament dels nous jugadors i també per a la captació dels conceptes i de la idea de joc que proposa Eusebio Sacristán.

La pilota, molt present

La gran protagonista de la sessió matinal d’aquest diumenge ha estat la pilota. L’esfèric ha copsat gran part dels minuts de l’entrenament, on els jugadors han realitzat diversos exercicis de conducció, tècnica i precisió. Després dels exercicis i d’uns minuts de rondo, els jugadors han finalitzat l’entrenament amb un partidet entre ells.  

El Barça B seguirà preparant a consciència el seu debut en partit amistós, el proper dimarts 16 de juliol contra L’Escala (19 hores, Esport3).

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();