fcb.portal.reset.password

Edu Bedia atenent a Barça TV / FOTO: MARTA BECERRA - FCB

“Sempre costa perdre, a poc a poc ha de caminar l’equip”, valorava Edu Bedia després de la derrota per 2-1 davant l’Unió Esportiva Olot en el tercer partit de la pretemporada. El blaugrana, que debutava per primera vegada amb el filial, va voler recordar que “aquesta forma de jugar ens ajudarà molt i aconseguirem grans coses” i que no es poden treure conclusions perquè “és la primera setmana que estem tots junts” tot i que “als entrenaments ja es van veient coses i anirem cap amunt”.

Un dels altres protagonistes va ser Joan Campins. El mallorquí va recalcar que “a poc a poc anirem millorant, amb feina i sacrifici”. En relació amb el seu debut, el jove defensa va valorar molt positivament els seus primers passos com a barcelonista: “M’han adoptat des del principi i m’estan tractant molt bé”.

Per la seva banda, Sergi Samper va destacar la gran pressió i col·locació dels rivals i que la solució per aconseguir bons resultats és “seguir treballant com fins ara”. “L’actitud és bona i els resultats arribaran”, va assegurar.

Dani Nieto, arribar i moldre

De l’Alcorcón a jugar al primer equip del Barça. Dani Nieto va explicar que està vivint una experiència única: “Jugar amb Iniesta, Xavi i tots els cracs és increïble. El dia del Gamper esperava la meva oportunitat i quan em van cridar per entrar no m’ho creia”.

El davanter, que ja ha estat sota les ordres de Gerardo Martino, va descriure el tècnic argentí com “un entrenador ambiciós que li agrada molt guanyar”.

Tornar a dalt