fcb.portal.reset.password

L'estadi El Alcoraz, fa unes hores / FOTO: FCB

Des de divendres, la pluja ha estat la gran protagonista a l'estadi El Alcoraz. El primer contacte amb la gespa ha estat negatiu. La gran quantitat d'aigua que cobria el terreny de joc feia preveure que el partit s'hauria de suspendre.

A les 15 hores, després del previ reconeixement del terreny de joc, l'àrbitre ha autoritzat la disputa del partit. Les zones més afectades eren les àrees, on els operaris han estat treballat fins als últims minuts abans de l'inici de l'enfrontament. Els operaris han fet un gran treball i han tret més de 14.000 litres d'aigua de sobre la gespa de l'estadi.

Els jugadors del Barça B han pogut escalfar-se sobre la gespa de l'estadi El Alcoraz perquè s'havia decidit que el partit es disputés a les 16.30h, mitja hora més tard del previst, però el fort aiguat que ha caigut instants abans de l'inici ha impedit que es pogués jugar.

El Barça B torna avui

El conjunt d'Eusebio tornarà aquesta mateixa tarda cap a Barcelona: "Tornem avui, tot i que és obligatori esperar-se 24h, però és impossible jugar demà, ha quedat descartat". L'entrenador blaugrana ha afegit que "el camp estava impracticable, però nosaltres estavem preparats per jugar". Eusebio creu que ha estat una bona decisió suspendre l'enfrontament, ja que "el terreny de joc estava molt inestable i així podem evitar possibles lesions". Pel que fa a la disputa del partit, Eusebio ha recordat que "esperarem el que digui la Federació, tot i que no creiem que puguem jugar la setmana que ve, perquè divendres rebem el Recreativo de Huelva al Mini".

Gran desplegament de l'Osca

El conjunt local ha desplegat grans efectius per treballar contra les condicions meteorològiques que impedien la dipusta del partit. Des de bon matí, els operaris han estat treballant sense parar per retirar l'aigua que cobria el terreny de joc. El conjunt local ha fet tot el possible perquè es pogués disputar l'enfrontament, però l'aiguat que ha caigut instans abans d'iniciar-se el matx ha impossibilitat la bona feina feta.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();