fcb.portal.reset.password

El Barça B s'enfrontarà al Logronyès en el segon amistós FOTO: ÀLEX CAPARRÓS / FCB

En declaracions a Barça TV i www.fcbarcelona.cat, Eusebio Sacristán s’ha mostrat amb ganes de poder jugar aquest partit amb gairebé la totalitat de la plantilla per poder preparar així el primer partit de Lliga

L’equip entrenat per Eusebio Sacristán s’enfrontarà al Logronyès a La Rioja en el seu segon partit d’aquesta pretemporada aquest dissabte a les 19 hores. Després de la victòria davant el Palamós en el primer partit i la participació d’algun dels jugadors amb el primer equip, l’entrenador blaugrana afronta aquest partit després d’una setmana d’entrenaments amb la plantilla gairebé al complet.

“És molt important per a nosaltres tenir ara un partit després d’aquesta setmana. Hem estat treballant dues setmanes en què teníem pocs jugadors perquè estaven amb el primer equip i ara que hem recuperat al nucli del grup ens va molt bé tenir aquest partit per veure el nivell en què ens trobem, no només físic sinó també de conjunció que podem tenir en aquest moment de la temporada”, declarava Eusebio.

A més, es podrà veure en acció als nous jugadors del FC Barcelona B que han arribat en les darreres setmanes, com és el cas d’Agostinho Cá, David Lombán o Sergio Araujo. El filial blaugrana afronta la seva tercera temporada a la Segona Divisió i vol començar la Lliga amb la millor preparació possible.

El tercer any a la Liga Adelante

En les darreres campanyes el filial ha nodrit més que mai el primer equip. Aquest és l’objectiu principal que s’ha marcat Eusebio Sacristán per a la temporada vinent: “Crec que en aquest equip el que esperem és que els jugadors vagin creixent i apareguin en el primer equip com va passar la temporada passada. Aquesta és la base del nostre equip, el que aquests jugadors vagin millorant, vagin creixent i que el primer equip en un moment determinat pugui recórrer a ells. Aquest és el nostre principal sentit”.

Tot i això, l’entrenador blaugrana no deixa de banda la competició , una categoria exigent: “Per tot això l'ideal és que competim bé, que competim en bones condicions i que passem per la Segona Divisió amb solvència i això és el que tractarem de fer. Un equip sòlid, un equip consistent, un equip competitiu, un equip que faci molt bons resultats, que estigui el més amunt possible en la classificació perquè entenem que aquesta és la millor manera per al creixement d'aquests nois”.

Una prova per a les noves incorporacions

Joan Àngel Román, David Lombán, Agostinho Cá o Sergio Araujo són alguns d’aquests fitxatges per a la nova temporada i que estaran a les ordres d’Eusebio durant tot l’any. Alguns, però, encara no han pogut demostrar la seva qualitat perquè s’han incorporat fa poc. Cá i Araujo encara no s’han estrenat i aquest serà el seu debut amb al samarreta blaugrana. “Agostinho podrà jugar aquest primer partit oficial perquè l'altre dia vam fer un partidet d'entrenament contra el Badalona, i Araujo a veure en quines condicions ha vingut. Tot i això en els entrenaments ja els hem pogut veure i realment es tracten de jugadors que reuneixen el perfil que anàvem buscant per completar la plantilla. Aquestes perspectives serà bo comprovar-les davant un equip de Segona B i començar a prendre forma a l'equip de cara al primer partit de Lliga”, deia Eusebio.

El partit serà dissabte a les 19 hores i els següents compromisos del FC Barcelona B ja seran a Anglaterra, davant el Huffersfield Town (dimecres 8 d’agost) i el Bolton ( divendres 10 d’agost).

Tornar a dalt