fcb.portal.reset.password

Jonathan dos Santos and Sandro Rosell. PHOTO: MIGUEL RUIZ- FCB.

Jonathan dos Santos ha signat aquest dijous la renovació del seu contracte que el vincularà amb el FC Barcelona fins al 2015. A l'acte hi han assistit, a banda del mateix futbolista, el president Sandro Rosell, el vicepresident Josep Maria Bartomeu, el directiu Jordi Mestre, el director esportiu Andoni Zubizarreta i el director de futbol Raül Sanllehí.

En declaracions a Barça TV i www.fcbarcelona.cat, Dos Santos ha rememorat el que ha hagut d'esforçar-se per arribar on és: "He passat per totes les categories, he lluitat molt, he tingut anys difícils... He estat a punt d'anar-me'n del Barça, no tot és de color rosa. Sóc un lluitador nat, mai he volgut sortir d'aquí. Estic molt content".

Agraït per la formació rebuda

En un dia especial per a ell, el migcampista, de 21 anys, ha tingut paraules d'agraïment per al Club: "En aquests deu anys que he estat aquí sempre m'han tractat molt bé. He crescut com a persona i com a futbolista. Estic content perquè el míster Pep, els entrenadors i la Directiva han confiat en mi i ara espero fer el meu treball com fins ara".

En aquest sentit, ha reconegut converses amb el tècnic del primer equip sobre les seves opcions: "He parlat amb ell molts cops, sé que hi ha molts jugadors al mig camp. Jo estaré treballant dia a dia i sé que m'arribarà l'oportunitat. Espero aprofitar-la al màxim".

Un dels ‘líders’ del B

Jonathan dos Santos és un dels puntals del B. Reconeix que se sent un home important per a Eusebio Sacristán: "El míster m'està donant molta confiança. Sabia que era una etapa en la meva vida en què havia de fer el salt. Havia de ser 'el líder' de l'equip perquè fa tres anys que sóc al B, sóc un dels més veterans".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();