fcb.portal.reset.password

Ilie i el directiu Jordi Mestre. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

Ilie Sánchez ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona per una temporada més, fins al juny del 2013, aquest dimarts al migdia. La seva clàusula de rescissió és manté en 3 milions d’euros.

Mesos d’inactivitat per lesió

El barceloní, de 21 anys, va oferir un gran rendiment en el filial la temporada passada. Luis Enrique el va ubicar de migcentre, interior o de lateral dret. Eusebio, en el present exercici, no ha pogut exprimir la versatilitat d’Ilie a causa d’una lesió al taló que el manté inactiu des de l’estiu.

En aquest sentit, la renovació ha suposat una alegria per al jugador. “És el dia més feliç en els 10 mesos que fa que estic lesionat. Estic encantat, avui és un bon dia”, ha declarat a Barça TV i www.fcbarcelona.cat. I afegia: “Quan estàs lesionat en l’únic en què penses és en quan tornaràs a jugar a futbol. Ara que ja he ampliat el contracte, intentaré treballar i l’any que ve gaudir un altre cop”

La notícia li permet afrontar amb confiança el futur: “Espero que pugui sortir ja d’aquest pou i començar l’any que ve i fer el que no he pogut fer aquest”. La que ve serà la seva quarta temporada al filial. “És el club de la meva vida i estic molt content de ser un any més aquí, d’anar sumant i ajudar l’equip a quedar-se a Segona un altre any”, ha assegurat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();